ايران قهرمان وزنه برداري آسيا شد
سایت مرجع
بهداد سلیمی سه مدال طلای فوق سنگین - سجاد انوشیروانی يك مدال نقره و دو مدال برنز
باز هم یک وزن از رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی آسیا با قدرتنمایی ملی پوشان ايران، سراسر ایرانی شد و شش مدال طلا، نقره و برنز دسته سنگین وزن آسیا به نام ایران رقم خورد. بهداد سلیمی سه مدال طلای فوق سنگین را بر گردن آویخت و سجاد انوشیروانی نیز با يك مدال نقره و دو مدال برنز سوم شد تا تيم ملي وزنه برداري ايران پس از 9 سال قهرمان آسيا شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آخرین روز از چهل و سومین دوره رقابتهای وزنه برداری قهرمانی آسیا، 9 ورزشکار سنگین وزن این قاره به مصاف هم رفتند تا قهرمان آسیا در سال 2012 مشخص شود، اما نکته ای که از همان ابتدا توجه علاقه مندان را به خود جلب کرده بود، تشکیل مثلث سه وزنه بردار برتر فوق سنگین دنیا در این رقابت بود که به طور حتم رقابت این سه نفر مسابقه جالبی را نوید می داد.
در این مسابقه بار دیگر بهداد سلیمی – قهرمان جهان در سالهای 2010 و 2011 و رکورددار حرکت یک ضرب دنیا در این دسته به همراه سجاد انوشیروانی – نایب قهرمان جهان در سال 2011 و نفر سوم بازیهای آسیایی گوانگ جو در کنار "سانگ – گوئن جئون" از کره جنوبی قرار گرفته بودند که در سالهای اخیر در دو مسابقه دیگر نیز با یکدیگر رقابت داشتند. بی شک بهداد سلیمی در راس اين سه نفر قرار می گیرد و در سایر رقابتها این انوشیروانی و وزنه بردار کرده ای بوده اند که برای رسیدن به مدال بهتر با یکدیگر رقابت می کردند.

سابقه رقابت مثلث قدرت
یکی از دیدنی ترین رقابت‌های این وزنه برداران در بازیهای آسیایی گوانگ جو بود که بهداد سلیمی توانست با رکورد مجموع 440 کیلوگرم عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد، اما کار انوشیروانی و وزنه بردار کره برای رسیدن به مدال نقره گره خورد که در نهایت "سانگ – گوئن جئون" با رکورد مجموع 428 کیلوگرم دوم شد و سجاد انوشیروانی با یک کیلوگرم کمتر در مکان سوم ایستاد؛ اما این پایان کار این سه وزنه بردار نبود و هر سه آنها با حضور در رقابتهای جهانی پاریس بار دیگر به مصاف هم رفتند و این بار این وزنه بردار کره ای بود که مقهور قدرت وزنه برداران ایرانی ماند.
در آن رقابت بهداد سلیمی رکورد یک ضرب دنیا را شکست و با مجموع 464 کیلوگرم قهرمان شد، سجاد انوشیروانی با رکورد 439 کیلوگرم دوم شد و وزنه بردار کره ای با رکورد 433 کیلوگرم در مکان سوم ایستاد. با این تفاسیر این سومین باری بود که این سه وزنه بردار با یکدیگر رقابت می کردند، اما با این تفاوت که این بار رقابت در خانه وزنه بردار کره ای صورت می گرفت.

آغاز رقابت در سایه اقتدار سلیمی
اگر سه وزنه بردار برتر این رقابت را کنار بگذاریم، سایر وزنه برداران را حتی در بین 10 نفر اول دنیا هم نمی توانیم قلمداد کنیم. بنابراین مانند آنچه در رقابت دسته 85 کیلوگرم – که بسیار شبیه به این وزن بود – رخ داد، سلیمی و انوشیروانی منتظر ماندند تا همه وزنه برداران به جز وزنه بردار کره ای به کارشان پایان دهند تا نوبت به اینها برسد.
در ابتدای این مسابقه کادر فنی برای شروع حرکت یک ضرب توسط انوشیروانی وزنه 188 کیلوگرم و برای شروع سلیمی وزنه 200 کیلوگرم را انتخاب کرده بود که نیم ساعت از مسابقه گذشت تا نخستین وزنه بردار ایرانی به روی تخته بیاید.
وزنه بردار کره وزنه 180 کیلوگرم را مهار کرده بود و در حرکت دوم وزنه 190 کیلوگرم را درخواست کرد، اما سجاد در همان بار نخست با قدرت و روحیه بالا به پشت وزنه آمد و در یک چشم بر هم زدن وزنه را در حالت نشسته بالای سر نگه داشت. چند ثانیه طول کشید که بایستد و تشویق تماشاگران نشان از موفقیت او در مهار این وزنه داشت.
پس از مهار این وزنه، صدای عجیبی ورزشگاه را در خود گرفت، چراکه نوبت به وزنه بردار کره ای رسیده بود که برای مهار وزنه 190 کیلوگرمی به روی تخته بیاید. او با تشویق پر شور تماشاگران وارد سالن شد و پشت وزنه رفت، کمی با وزنه بازی کرد و او نیز با قدرت وزنه را به روی سر کشید و ایستاد تا سه چراغ سفید از داوران هدیه بگیرد.
گویا یک بار دیگر رقابت بین این وزنه بردار کره و انوشیروانی رخ داده بود و سجاد این بار قرار بود وزنه 193 کیلوگرم را مهار کند. او همانند حرکت اول پشت وزنه آمد و بدون اینکه احساس کند وزنه 5 کیلوگرم نسبت به قبل اضافه شده، آن را با سرعت به روی سر کشید و ایستاد.
در کوران این رقابت بود که وزنه بردار کره ای برای حرکت آخر یک ضرب وزنه 200 کیلوگرم را انتخاب کرد و کادر فنی وزنه 196 کیلوگرم را برای انوشیروانی در نظر گرفتند.
در همین لحظه حرکت نخست سلیمی نیز 4 کیلوگرم کاهش یافت تا با مهار وزنه 196 کیلوگرم کارش را آغاز کند.
سلیمی با آن همه سنگینی افتخاراتش پشت میله هارتل آمد و در یک چشم بر هم زدن وزنه را بالای سر برد و صحنه را ترک کرد. این حرکت او به قدری سريع بود که اگر یک لحظه سرت را بر می گرداندی صحنه را از دست می دادی.
پس از او نوبت به انوشیروانی رسید تا همین وزنه را بالای سر ببرد. او آمد، اما متاسفانه در مهار این وزنه موفق نبود تا با همان رکورد 193 کیلوگرم مسابقه اش در یک ضرب را به پایان ببرد. این رکورد 5 کیلوگرم کمتر از وزنه ای بود که در پاریس بالای سر برد.
پس از او، وزنه بردار کره ای دوباره با همان جو قابل توصیف به روی تخته آمد و درحالیکه پیش‌بینی می شد این بار نیز مانند سایر مسابقه هایش بلوف زده باشد و نمی تواند وزنه 200 كيلويي را مهار کند، پشت میله آمد و با قدرت هرچه تمام تر وزنه را بالای سر نگه داشت تا حداقل شانس نقره شدن انوشیروانی در این حرکت از دست برود.
پس از اتمام این حرکت و در حالیکه مدال برنز انوشیروانی حتمی شده بود، سلیمی به روی تخته آمد و با مهار وزنه 201 کیلوگرم آب سردی بر تن همه کره ای ها ریخت و با قدرت اعلام کرد که مدال طلا را به آنها نمی دهد. پس از آن نیز برای حرکت سومش وزنه 206 کیلوگرم را انتخاب کردند و بهداد که خود بهترین یک ضرب زن دنیا در این دسته است این وزنه را نیز بدون مشکل بالای سر برد.
بدین ترتیب در پایان حرکت یک ضرب بهداد سلیمی با رکورد 206 کیلوگرم به مدال طلا رسید، "سانگ – گوئن جئون" با رکورد 200 کیلوگرم دوم شد و سجاد انوشیروانی با رکورد 193 کیلوگرم در مکان سوم ایستاد.

رقابت نافرجام وزنه بردار کره ای
حرکت دوضرب نیز با همان ریتم ملایم حرکت یک ضرب آغاز شد تا نوبت به قوی‌ترها برسد. این بار اگرچه خیال همه از مدال طلای بهداد سلیمی راحت بود، اما این سجاد انوشیروانی بود که با یک رقیب آماده روبرو بود و باید 7 کیلوگرم اختلاف رکوردش در یک ضرب را اینجا جبران می کرد.اختلافی که جبران کردنش برای او بسیار سخت بود.
برای همین کادر فنی تیم ملی وزنه برداری حرکت نخست سلیمی در دوضرب را 241 و حرکت نخست انوشیروانی را 223 کیلوگرم در نظر گرفته بود. در مقابل وزنه بردار کره ای نیز در کنار یک وزنه بردار از چین تایپه وزنه های 220 کیلوگرم را برای شروع حرکت دوضرب انتخاب کرده بودند.
روند مسابقه نشان می داد وزنه ای که انوشیروانی انتخاب کرده چندان سنگین نیست که تا پایان مسابقه بنشیند و بر روی تخته حاضر نشود تا حریفانش کارشان را تمام کنند. در میانه حرکت دوضرب بود که پس از چند حرکت وزنه برداران کره ای، ژاپنی و چین تایپه، سجاد انوشیروانی با همان هیبت همیشگی بر روی تخته آمد. او می دانست که این وزنه را باید مهار کند تا خیالش از باقی ماندن در جدول راحت شود و پس از آن به سمت رکوردهای بالاتر حرکت کند. با این تفکر پشت وزنه نشست، وزنه را تکان داد و چند ثانیه بعد وزنه را به روی سینه کشید و ایستاد. چند ثانیه هم طول نکشید که وزنه ای که بیشتر از یک بشکه 220 لیتری بود را با قدرت بالای سر نگه داشت.
این درحالی بود که وزنه بردار کره ای در این حرکت پس از مهار وزنه 220 کیلوگرمی حالا وزنه 230 کیلوگرمی را انتخاب کرده بود. بدین ترتیب وزنه انتخابی انوشیروانی در حرکت دوضرب 230 کیلوگرم بود. پس از اینکه انوشیروانی وزنه 230 کیلوگرم را انتخاب کرد، به یک باره با تغییر عدد روی تابلو که روبروی نام وزنه بردار کره ای قرار داشت، همه حاضرين در ورزشگاه شوکه شدند.
"سانگ جئون" وزنه 241 کیلوگرم را برای حرکت دوم دوضرب خود انتخاب کرد؛ ریسکی بزرگ که نشان از تلاش این وزنه بردار برای رسیدن به مدال طلا خبر می داد. این وزنه بردار کره ای با انتخاب این وزنه این بار نه تنها سجاد انوشیروانی بلکه بهداد سلیمی را به رقابت می طلبید. اما این بلوفی بود که او در رقابتهای جهانی پاریس زده بود و در به پایان رساندن آن موفق نبود، اما این بار مشخص نبود که می تواند به این رکورد برسد یا خیر.
با این تفاسیر بود که بار دیگر نوبت به سجاد انوشیروانی رسید. حرکت دوم دوضرب و وزنه 231 کیلوگرم. بر اساس رکوردهای پیشین نباید این وزنه چندان برای سجاد سنگین باشد، اما گویا او این روزها چندان در اوج آمادگی نیست،با این حال به پشت وزنه آمد و با همان غیرتی که از ترک زبانان این مرز و بوم سراغ داریم، وزنه را به روی سینه کشید و پس از آن با قدرت بالای سر نگه داشت. او با مهار این وزنه، خودش را در کوران رقابت نگه داشت تا منتظر بماند ببینید ادامه مسابقه چگونه خواهد شد.
انتخاب وزنه 241 کیلوگرمي از سوی وزنه بردار کره ای، حسابی همه معادلات را بر هم ریخته بود. با این حال سجاد نیز همین وزنه را انتخاب کرد، اما به یک باره وزنه بردار کره ای عقب نشست و وزنه 237 کیلوگرم را انتخاب کرد.
پس از این تغییر انوشیروانی نیز وزنه اش را کمتر کرد و به سراغ وزنه 238 کیلوگرم رفت، اما اگر وزنه بردار کره در مهار وزنه دومش موفق می بود، به طور حتم مدال نقره از دستان انوشیروانی می پرید.
وزنه بردار کره ای با صدای تشویق پر شور تماشاگران وارد صحنه شد و در نهایت در مهار وزنه 237 کیلوگرمی موفق بود تا آب سردی بر تن انوشیروانی ریخته باشد. او برای حرکت سوم وزنه 245 کیلوگرم را برگزید.
سجاد انوشیروانی هم که از وضعیت خود با خبر بود، برای مهار همان وزنه 238 کیلوگرمی آمد و همان وزنه را بالای سر برد تا پس از اینکه مدال برنز مجموعش حتمی شده بود، حداقل نیم نگاهی به مدال نقره دوضرب داشته باشد.
پس از این همه بالا و پائین بود که تازه نوبت بهداد سلیمی شد. سلیمی وزنه 241 کیلوگرم را برای حرکت اول انتخاب کرده بود. به روی تخته آمد و کمربندش را محکم کرد، اما پیش از بلند کردن، خواست تا وزنه اش تغییر کند و 4 کیلوگرم به وزنه اضافه کردند تا وزنه 245 کیلوگرمی را همچون پر کاهی بالا ببرد.
پس از این، وزنه بردار کره ای وزنه 250 کیلوگرم را انتخاب کرد. وزنه ای که برایش حسابی سنگین بود و در تاریخ حضورش در رقابتهای بین المللی نتوانسته بود این وزنه را مهار کند. وزنه بردار مغرور کره ای این بار نیز همانند بارهای قبل در بالای سر بردن این وزنه ناکام ماند تا نقره دوضرب به انوشيرواني برسد.
در این مرحله از رقابت، بهداد سلیمی مانده بود و خودش. او نیز برای نشان دادن ضرب شصت به کره ای ها، وزنه 260 کیلوگرم را در حرکت دوم دوضرب انتخاب کرد. او در هر دو بار که برای مهار این وزنه آمد ناکام بود تا با همان رکورد 245 کیلوگرم قهرمان آسیا شود.

** نفرات برتر دسته 105 + كيلوگرم:
1- بهداد سلیمی – حرکت یک ضرب 206 کیلوگرم(طلا)، حرکت دوضرب 245 کیلوگرم(طلا)، مجموع 451 کیلوگرم(طلا).
2- سانگ گوئن جئون از کره جنوبی – حرکت یک ضرب 200 کیلوگرم(نقره)، حرکت دوضرب 237 کیلوگرم(برنز) مجموع 437 کیلوگرم( نقره)
3- سجاد انوشیروانی – حرکت یک ضرب 193 کیلوگرم(برنز)، حرکت دو ضرب 238 کیلوگرم(نقره)، مجموع 431 کیلوگرم (برنز)
بهداد سلیمی سه مدال طلای فوق سنگین - سجاد انوشیروانی يك مدال نقره و دو مدال برنز

PlayStation 5 series 1300 1315 1316 Prices

قیمت فروش ps5 2015
پخش زنده شبکه سه
Hulu App Now Available for Windows 10
وضعیت ترافیک جاده ها
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com