اکثر جهش های ژنی از پدرهای مسن به فرزندان به ارث می رسد
سایت مرجع
سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است
پژوهشگران علوم پزشکی در ایسلند می گویند نتایج تحقیقات تازه آنان تایید می کند که برخی مشکلات روحی و اختلالات ژنتیکی ممکن است با بچه دار شدن مردان در سنین بالا مرتبط باشد .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، یک گروه تحقیقاتی در ایسلند دریافته است تعداد موتاسیون یا جهش های ژنی در فرزندان در ارتباط مستقیم با سن پدر است.
یک محقق ارشد به مردان جوانی که می خواهند دیرتر خانواده تشکیل بدهند، توصیه می کند اسپرم های خود را منجمد کنند و نگه دارند.
نتایج این تحقیق در مجله نیچر منتشر شده است. بر اساس گفته های دکتر کاری استیونسن که رهبری این گروه تحقیق را بر عهده دارد، سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است.

به گفته دکتر استیونسن، جامعه نسبت به سن مادر حساس تر از سن پدر است اما به غیر از سندروم داون، به نظر می رسد که اختلالاتی چون اسکیزوفرنی و اوتیسم تحت تاثیر سن پدر هستند نه مادر.
تیم دکتر استیونسن دی ان ای ۷۸ والد و فرزندانشان را مورد آزمایش قرار داد. این تحقیق نشان داد که بین تعداد جهش های ژنی یا تغییرات دی ان ای با سن پدر ارتباط متقابل وجود دارد. تعداد موتاسیون ها یا جهش های ژنی با افزایش سن پدر، زیاد می شوند.
در این تحقیقات معلوم شده که ۹۷ درصد جهش های ژنی که به فرزندان به ارث می رسد از پدرهای مسن تر است.
سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید، منجمد کردن اسپرم مردان جوان برای استفاده در آینده، علاوه بر اینکه تصمیم شخصی هوشمندانه ای است، برای سلامت عمومی هم ارزشمند است. چنین عملی از زوال ژنی جمعیت انسان ها جلوگیری می کند.
با این همه، هنوز تحقیقات بیشتری لازم است تا ارتباط بین ژنتیک و اوتیسم معلوم شود.
سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است

PlayStation 5 series 1300 1315 1316 Prices

قیمت فروش ps5 2015
پخش زنده شبکه سه
Earth 3D 3Planesoft $2.99
نقشه آنلاین ترافیک خیابانهای تهران
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com