حداقل سه ماه قبل از بارداری شرایط را برای تولد نوزاد آماده سازید
سایت مرجع
توصیه هایی سلامتی پیش از بارداری
همه ی ما در جامعه شاهد کودکانی هستیم که دچار معلولیت هستند گرچه تعداد زیادی از این کودکان به دلیل اختلالات ژنتیکی دچار مشکل گردیده اند اما تعدادی نیز در اثر غفلت والدین در تصمیم به بارداری دچار ضایعاتی می شوند و از داشتن زندگی سالم و شاداب محروم می شوند و یکی از دلایل آن عدم آشنایی والدین به توصیه هایی سلامتی است .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، ما به شما توصیه می کنیم که اگر تصمیم به بارداری و داشتن فرزند دارید باید حداقل سه ماه قبل از بارداری شرایط را برای تولد نوزاد آماده سازید و به چند پرسشی که در این مورد می شود پاسخ دهید .

۱- آیا شما ( مادر) در قبال بیماری سرخجه مصونیت دارید ؟
اگر زن بارداری که قبلا به سرخجه مبتلا نشده و واکسن هم نزده باشد با فرد مبتلا به سرخجه تماس پیدا کند، ویروس سرخجه از راه بینی و حلق او وارد بدنش می‌شود و در بدن او تکثیر می‌یابد. سپس ویروس از راه جفت به جنین می‌رسد.
سن بارداری به هنگام ابتلا مهم است. اگر ابتلای مادر به سرخجه در طی ۸ هفتگی دوران آبستنی باشد، ۵۰ تا ۸۰ درصد امکان دارد جنین او مبتلا شود. در سه ماهه دوم دوران بارداری، ۱۰ تا ۲۰ درصد و در سه ماهه سوم دوران بارداری، ابتلا کمتر می‌باشد.
اگر جنین در سه ماهه اول دوران جنینی مبتلا شود، چون در این دوران اعضای جنین در حال شکل گرفتن می‌باشند، موجب ناهنجاری های مختلف جنینی می‌شود و نوزاد پس از تولد دچار ناهنجاری های قلبی ، کبدی ، عارضه چشم (آب مروارید و آب سیاه) ، عارضه گوش (کری) و خونی (خونریزی پوست) می گردد و بالاخره ویروس، مستقیما اعصاب مرکزی را مبتلا می‌سازد و نوزاد پس از تولد دچار عقب افتادگی مغزی و گاهی تشنج می‌گردد.
اگر در طول دوران بارداری ابتلا به بیماری سرخجه شوید ضایعه ی جدی به اعضای داخلی بدن جنین خصوصا در اوایل بارداری می زند بنابر این قبل از اقدام به بارداری با پزشک متخصص مشورت کرده و از او درخواست آزمایش خون کنید زیرا در صورت زدن واکسن بایستی حداقل سه ماه صبر کنید تا بارداری را شروع کنید .

۲- آیا قرص های ضدبارداری مصرف می کنید ؟
در صورت استفاده از قرص های ضد بارداری حداقل سه ماه لازم است که از قرص ها استفاده نکنید یعنی سه دوره ی قاعده گی را پشت سر بگذارید تا آماده برای بارداری شوید و در این مدت می توانید از کاندوم استفاده کنید . اگر قبل از منظم شدن قاعدگی اقدام به بارداری کنید ، پیش بینی تاریخ زایمان دشوار خواهد بود .

۳- آیا سابقه ی بیماری طولانی و موروثی در خودتان و همسرتان دارید ؟
حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد مرگ و میر نوزادان و کودکان به دلیل مشکلات ژنتیکی است . لذا بهترین راه برای جلوگیری از تولد نوزاد بیمار، انجام مشاوره ی ژنتیک، بخصوص قبل از ازدواج و بررسی ژنتیک جنین طی دوران بارداری امکان پذیر است.
اغلب بیماری های ژنتیکی درمان ندارند. معلولیت، نا توانی و رنجوری در تمام طول عمر فرد مبتلا همراه اوست.
ناشنوایی، نابینایی و عقب‌ماندگی ذهنی از مهمترین اختلالات ژنتیکی به شمار می‌آیند که علت شایع آن، ازدواج فامیلی است.
در صورت وجود سابقه ی بیماری طولانی و موروثی در خودتان و همسرتان با پزشک خود مشورت کنید و او را در جریان سابقه ی بیماری طولانی مانند صرع و دیابت و … قرار دهید و یا چنانچه در خانواده ی شما و همسرتان سابقه ی بیماری موروثی وجود دارد ، پزشک خود را در جریان قرار دهید تا احتمال خطر به ارث رسیدن بیماری به کودکتان به حداقل برسد .

۴- آیا شما از نظر وزنی آمادگی لازم برای زایمان دارد ؟
بهترین حالت ممکن آنست که بایستی وزن شما حداقل به مدت شش ماه قبل از باردار شدن با قدتان متناسب باشد .
در صورتیکه اضافه وزن دارید با نظر پزشک تغذیه از رژیم غذایی استفاده کنید تا وزن خود را کاهش دهید و در صورت کمبود وزن با استفاده از تغذیه ی مناسب با نظر پزشک تغذیه ، خود را به وزن ایده آل برسانید . چون کمبود و اضافه وزن زیاد موجب خطراتی برای مادر و جنین می شود

۵ – آیا از سیگار و یا الکل استفاده می کنید ؟
خوشبختانه در جامعه ی ما استفاده از الکل و سیگار در میان مادران نسبت به سایر جوامع در درجه ی پائین تری قرار دارد . و به همین جهت درصد بیشتری از نوزادان مصون هستند. ولی در صورتیکه تصمیم به بارداری گرفته اید باید هر دو والد استفاده از سیگار و الکل را قطع کنند ، چون استفاده از آن ها بر روی باروری مردان و زنان تاثیر منفی بسزایی دارد .

۶- آیا اسید فولیک مصرف می کنید ؟
از موقعیکه قرص های ضدبارداری را قطع کرده اید تا هفته ی دوازدهم بارداری باید از قرص اسید فولیک استفاده کرد . اسید فولیک ویتامینی است که مانع بروز برخی نواقص مادرزادی می شود .
در ۱۲ هفته ی نخست بارداری هر روز ۴۰۰ میکروگرم از این ویتامین ها مورد نیاز است . اسید فولیک از ویتامین های خانواده ی ب است و باعث تقویت لوله ی عصبی می شود . لوله ی عصبی که بعدا ستون فقرات را تشکیل می دهد به فاصله ی کوتاهی پس از باردار شدن شکل می گیرد .
در صورت کمبود اسید فولیک ، ممکن است لوله ی عصبی در امتداد طول خود کاملا جوش نخورد و منجر به بیرون زدن طناب نخاعی و عارضه ای بنام اسپینا بیفیدا شود . نوزادان مبتلا آنانسفالی به فاصله ی کوتاهی پس از تولد می میرند ، زیرا بخش بزرگی از مغز و یا همه ی آن را ندارند . این قرص ها را می توانید بدون نسخه ی پزشک تهیه کنید .
اگر قبلا کودکی با نقص لوله ی عصبی بدنیا آورده اید ، خطر بدنیا آوردن کودک دوم با همان نقص برای شما بیشتر است . در این صورت پزشک به شما توصیه خواهد کرد هر روز مقدار بیشتری اسید فولیک (۴ میلی گرم ) مصرف کنید.
توصیه هایی سلامتی پیش از بارداری

میزبان تماس کد سرویس جدید ایرانسل

قیمت فروش ps5 2015
پخش زنده شبکه سه
Hulu App Now Available for Windows 10
نقشه آنلاین ترافیک خیابانهای تهران
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com